top of page

Beweging

Bewegen is leven. Een enorme stapel wetenschappelijk onderzoek wijst op de gunstige lichamelijke effecten van beweging. Wat denk je van sterkere botten en bloedvaten, gezonde gewrichten en spieren en verminderde kans op hart- en vaatziekten? Maar ook stressreductie, meer energie en creativiteit. Bewegen hoeft geen topsport te zijn. Een kwartier extra beweging per dag kan al flink effect hebben. 

Running Shoes

Quickscan Beweging

Een scan van de beweegmogelijkheden in en rondom het gebouw. In fase 1 worden de mogelijkheden in kaart gebracht. Door een interview met HR, een documentonderzoek en een rondgang. Stap 2: een beweegcampagne op maat. Motiveert je collega's om dagelijks op een laagdrempelige en effectieve manier in beweging te komen.

Group Running

Groepstraining

Onder begeleiding van gecertificeerde trainers de belastbaarheid van het lichaam vergroten. Stap voor stap. Incompany, en met aandacht voor teambuilding. Resultaat: neem met collega's deel aan een toernooi of wedstrijd ter afsluiting. En verbaas jezelf over waartoe je lichaam in staat is.

Athletic Woman With Kettlebells

Personal Training

Voor wanneer je baan veel van je vraagt. Werk 1 op 1 aan haalbare doelen. Inclusief periodieke testen en metingen. De gecertificeerde trainers helpen je in intensieve sessies snel aan resultaat.

Uiteraard zijn bovenstaande diensten te mixen en biedt Bureau-Fit ook maatwerk. Geïnteresseerd?

Neem vandaag nog contact op.

Beweging: Services
bottom of page