top of page

Ergonomie

Aandacht voor ergonomie voorkomt fysieke klachten. De preventie van werkgerelateerde klachten levert je organisatie veel op: fitte collega's, productiviteit en het voorkomen van fysieke klachten. Bureau-Fit helpt je graag aan collega's die lekker in hun vel zitten. En aan lagere verzuimcijfers.

Minimal Desk

Werkplek instructie

Een energieke sessie van 20 minuten waarin medewerkers individueel worden gecoacht. Doel is het optimaliseren van de werkplek. Inclusief een korte en praktische terugkoppeling van de bevindingen. Resultaat: minder fysieke belasting en een verminderde kans op lichamelijke klachten.

3D-Illustratie-wervelkolom.png

Werkplek onderzoek

Aspecifieke rugklachten of Klachten aan Armen, Nek en Schouders (KANS) kunnen een productieve werkdag flink in de weg zitten. Bij dit onderzoek van 60 minuten staat het verminderen van fysieke klachten centraal . Bestaat uit een interview plus een onderzoek naar risicofactoren op de werkplek. Met als resultaat een uitgebreide rapportage inclusief plan van aanpak. Draagt bij aan de inspanning in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Pile Of Books

Cursus Ergocoach

Veranker kennis over gezond werken in je organisatie. Minimaal twee medewerkers worden incompany opgeleid tot Ergocoach. En tot aanjagers van gezond werken op de werkvloer. In twee dagdelen staat o.a. op het programma: wetgeving, gezond werken, het nieuwe werken en coachingsvaardigheden. Na het succesvol afronden van een praktische opdracht en een toets ontvangen de deelnemer het certificaat 'Ergocoach'.

Audiovisual Conference

Workshops

In interactieve workshops van 60 minuten staat kennisdeling centraal. Bijvoorbeeld:
-Healthy Screenwork
-Fysieke belasting
-Thuiswerken in de praktijk
-Energiebronnen
-Use it or loose it: staand werken

Uiteraard zijn bovenstaande diensten te mixen en biedt Bureau-Fit ook maatwerk. Geïnteresseerd?

Neem vandaag nog contact op.

Ergonomie: Services
bottom of page