top of page

Vitaliteit

Ga op zoek naar de energiebronnen in je werk. Om topprestaties te leveren in een wereld die veel van je vraagt. Of dit nu gaat om je fysieke gezondheid, stressniveau, daadkracht of manier van werken: wij helpen je naar een fitte en lichte manier van werken. En naar minder praten en meer doen.

impactclean.png

SANDBOX

De SANDBOX methode maakt resultaat bereiken leuk, klantgericht, energiek en héél daadkrachtig. Door middenin de organisatie een frisse en vrije pop-up werkomgeving op te starten: de SANDBOX. Een plek waar je snelheid maakt en in één dag met precies de juiste mensen een afgerond resultaat bereikt. Door op een slimme, efficiënte en energieke manier en in co-creatie met je klanten naar één gezamenlijk doel te werken.

Eye Test

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Meten is weten. In samenwerking met een partnerorganisatie bieden we gezondheidsonderzoeken aan. Zowel individueel als op groepsniveau. Krijg inzicht in de gezondheid van je organisatie. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Privacy is in alle gevallen gewaarborgd. De ideale basis voor een plan van aanpak richting duurzame inzetbaarheid.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op.

Vitaliteit: Services
bottom of page